ΗΠΑ: Σοκ με αποκαλύψεις ότι η Planned Parenthood πουλάει όργανα εμβρύων από εκτρώσεις [βίντεο]






Ενόσω τις Αμερικάνικες ειδήσεις μονοπωλούν η συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν, η επίσκεψη Ομπάμα στην Κένυα και το ροζ σκάνδαλο του Bill Cosby, το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά με ένα σοκαριστικό βίντεο, ενώ ο Ομπάμα τηρεί σιγή ιχθύος







Ο Tom Bevan, αρθρογράφος της realclearpolitics γράφει για ένα παλιό footage που τώρα βγήκε στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει σοκαριστικές πρακτικές που αφορούν στην αγαπημένη οργάνωση του Ομπάμα, την Planned Parenthood, που προσφέρει απλόχερα εκτρώσεις σε γυναίκες που δεν επιθυμούν την εγκυμοσύνη τους.


«Είμαι περίεργος, θα ήθελα πραγματικά να ακούσω την απάντηση του Ομπάμα, δεδομένου ότι αυτός είναι ένθερμος υποστηρικτής της Planned Parenthood και το δικαίωμα στην έκτρωση σε όλη την πολιτική του καριέρα», αναφέρει ο Bevan.


Τι δείχνει το βίντεο που βγήκε στο You Tube πριν λίγες μέρες κι έχει ήδη χτυπήσει 2,5 εκατ. θεάσεις:


Φαίνεται μια υπάλληλος της Planned Parenthood, η Dr. Deborah Nucatola, να τρώει ανέμελα τη σαλάτα της και να αναφέρεται στις πωλήσεις οργάνων των εμβρύων που συλλέγονται μετά τις εκτρώσεις των γυναικών. Σχολιάζει μάλιστα και ποια όργανα έχουν μεγαλύτερη “πέραση” στην αγορά, δηλώνοντας ότι δεν έχει ιδέα τι τα κάνουν όλα αυτά.








Το έμβρυο αφαιρείται με έκτρωση με μερικό τοκετό, κομματιάζεται και το κομμάτια του κοστολογούνται ανάλογα με τη ζήτηση -κρανίο, καρδιά, συκώτι κλπ Η έκτρωση με μερικό τοκετό θεωρείται ποινικό αδίκημα του 18 U.S. Code 1531 και το πρόστιμο ανέρχεται στις 250.000$.

Η κυνικότητα της γιατρού που μπουκώνοντας το στόμα της με φαγητό εξηγεί όλη τη διαδικασία και δίνοντας φρικιαστικές λεπτομέρειες -«Χτες όλοι ήθελαν πνευμόνια»- είναι κάτι που ξεπερνά κάθε φαντασία κακόγουστης ταινίας, ακόμα κι εκείνων του Χάνιμπαλ.

Από τα λεγόμενα της. η “αλυσίδα” πωλήσεων της Planned Parenthood είναι γνωστή στις κρατικές υπηρεσίες που κάνουν και τα στραβά μάτια.

Δείτε το βίντεο με τον υποτιθέμενο πελάτη της ομάδας The Center for Medical Progress που ζητάει λεπτομέρειες και διευκρινίσεις.





Κι εδώ συνέντευξη του μυστικού πελάτη σε δημοσιογράφο. Η δουλειά αυτή γίνεται χρόνια:





Η απορία του Αμερικάνου αρθρογράφου για το τι θέση παίρνει ο Ομπάμα σε αυτό το σκάνδαλο ίσως θα έπρεπε να επεκταθεί και στο που καταλήγουν τα όργανα και για ποιο σκοπό. Γιατί ο Χάνιμπαλ δεν ζει στις μέρες μας μόνο στις οθόνες του σινεμά και της τηλεόρασης…


Διεστραμμένη ελίτ κυβερνά μέσω διεστραμμένων πολιτικών και τα καταφέρνει όσο κυκλοφορούν υπάνθρωποι όπως η Dr. Deborah Nucatola…


© AllNewz

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/07/planned-parenthood.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...