Οι Δέκα φυλές του Ισραήλ






Αναζητώντας την φυλετική προέλευση αυτών των δέκα επιχθονίων πού ανέλαβαν τον ρόλο τών επί τήν γή εντολοδόχων των , η έρευνα μάς κατευθύνει στους Εβραίους.

Διατηρείται μια αρχαία ιστορία , σχετικά με τους εβραίους, των εκ των δέκα φυλώνπου αποτελούσαν το κράτος του Ισραήλ, και οι οποίοι εδιώχθησαν από τον Ασσύριο βασιλιά Ναβουχοδονόσορ , πού έχει σχέση με το τι τους συνέβη κατά την εξορία τους στην έρημο πέρα από την Βαβυλώνα.

Κατά αρχήν οι Δώδεκα φυλές των εβραίων χωρίσθηκαν σε δύο βασίλεια, αυτό του Ισραήλ που αποτελείτο από τους Δέκα φυλές [οι μετέπειτα Ασκεναζί] με δέκα ιεράρχες αρχηγούς όπως είπαμε , και αυτό του Ιούδα [Σεφαραδίν]στο νότιο μέρος , που ήταν των δύο φυλών, του Ιούδα και του Βενιαμίν.


Το Ισραήλ αποτέλεσε σημείο αναφοράς ως προς την διαφθορά του και την ανηθικότητα , λόγοι για τους οποίους ο Ναβουχοδονόσορ όταν κατέλαβε την περιοχή δεν έδιωξε τις δύο φυλές , δηλαδή δεν πείραξε το βασίλειο του Ιούδα, αλλά κυνήγησε μόνο αυτούς του Ισραήλ και τον λαό του. Μαζί μέ τούς 10 βασιλείς τους εξορίσθηκαν στήν έρημο τής Βαβυλώνας .

Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι κάτι το ιδιαίτερο συνέβαινε με αυτούς και είχαν δημιουργήσει τέτοιο μίσος.

Εκεί, στον τόπο της εξορίας τους , λέγετε ότι, από μυστικά ανοίγματα- περάσματα στην γή, βγήκαν από τον υπόγειο κόσμο διαβολικά βδελύγματα τα οποία ήρθαν σε συμφωνία με τους αρχηγούς – ιερείς του λαού του Ισραήλ.

Με την υπόσχεση ότι θα τους δώσουν δύναμη και κυριαρχία, και πώς θα γίνουν εξουσιαστές επί όλων των λαών στην Γή , ήρθαν σε συμφωνία, με αντίτιμο να γίνουν τυφλά τους όργανα, να υπακούουν στις εντολές τους , και να υπηρετούν πιστά τους στόχους τους.

Αυτό η θρησκεία θα το μετέφραζε, πώς έγιναν υπηρέτες του Σατανά και έχασαν την ψυχή τους.

Σε μεταφυσικό επίπεδο πάλι, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε πώς, χάνοντας την θέλησή τους, άφησαν ένα κενό μέσα τους, σαν τα κούφια καλάμια, το οποίο κατέλαβαν οι οντότητες εκείνες του υπογήινου χώρου, που χρειαζόντουσαν σώματα τα οποία θα τους εξυπηρετούν τους σκοπούς τους.

Πέρα από το αν είναι θρύλος , αλήθεια ή ψέμα, το ότι υπάρχει μια τέτοια υπόθεση αφήνει υπονοούμενα για το τι μπορεί να σημαίνει περαιτέρω το θέμα.

Κατά πρώτον το ότι εκεί στην εξορία τους ήρθαν σε επαφή με κάποιους υπογήινους μπορεί να έχει όντως να κάνει με κάποια φυλή που ζεί σε ένα υπόγειο βασίλειο με την οποία έκλεισαν συμφωνία ότι θα γίνουν τα υποχείριά τους στον πάνω κόσμο.

Από την άλλη , η πιθανότητα να αποτελούν οι ίδιοι οι δέκα αρχηγοί τους , αντιπροσωπευτικά πρόσωπα, εντολοδόχοι , των Ατλάντων .

http://www.diadrastika.com/2016/08/deka-fyles-tou-israil.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...