Αυτό είναι το καλύτερο φυσικό φάρμακο για τη θεραπεία του πόνου στη σπονδυλική στήλη και στις αρθρώσεις!





Αυτή είναι μια παλιά φυσική θεραπεία που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι είχατε ποτέ επώδυνες αρθρώσεις.

Πάρτε μια χούφτα μπλε πηλό και αναμείξτε τον με μηλόξιδο, στη συνέχεια αραιώστε το μείγμα με νερό με πολλά φύλλα τσουκνίδας, τα οποία πρώτα τα έχετε ψιλοκόψει ή τα έχετε συνθλίψει.

Όταν τελειώσετε βάλτε το μείγμα σε ένα πανί ή νάιλον. Βάλτε λίγο ελαιόλαδο στην επώδυνη θέση και στη συνέχεια εφαρμόστε το μείγμα.


Επαναλάβετε αυτό για επτά ημέρες και ο πόνος θα εξαφανιστεί.
Ο μπλε πηλός έχει θεραπευτικές ιδιότητες και διεγείρει το μηχανισμό άμυνας του οργανισμού. Άρρωστα ή τραυματισμένα ζώα, για παράδειγμα, αναζητούν πάντα χώμα που περιέχει άργιλο για να «θάψουν» ένα τραυματισμένο μέρος του σώματος και πάντα αναμφίβολα το πετυχαίνουν.
Σήμερα, η θεραπευτική δύναμη του πηλού αναγνωρίζεται από την ιατρική, διότι είναι γνωστό ότι ο άργιλος περιέχει πολλά ανόργανα άλατα και ιχνοστοιχεία, όπως επίσης και αλουμίνιο, κάλιο, πυρίτιο, ασβέστιο, νάτριο, σίδηρο, ασήμι, μαγνήσιο, χαλκό και μόλυβδο.


Ο άργιλος βοηθά στην επούλωση των πληγών, την εξάλειψη των ακαθαρσιών από τους ιστούς, το αίμα και της λέμφικής ροής και προστατεύει από τη ραδιενέργεια.
Ο άργιλος βοηθά σε πολλές ασθένειες: αναιμία, ασθένειες του αναπνευστικού, αρτηριοσκλήρωση, εντερικές ασθένειες, δηλητηρίαση, έλκος, περίσσεια οξέος του στομάχου, μεταβολές του δέρματος, απώλεια μαλλιών, επώδυνη εμμηνόρροια κ.λπ.
Δοκιμάστε : Ο πηλός χρησιμοποιείται ως κομπρέσα... αναμιγνυόμενο με αποσταγμένο νερό, κάνει μία ημι-παχιά πάστα που βάζετε πάνω στο ευαίσθητο σημείο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο άργιλος δεν πρέπει να αποθηκεύεται σε μεταλλικά δοχεία ή να αναμιγνύεται με μεταλλικό κουτάλι. Η επαφή με μέταλλο αλλάζει τις ιδιότητές του.
Αν έχετε προβλήματα με τα γόνατα ή τη σπονδυλική στήλη σας, να είστε επίμονοι.
Εκτός από το να "διώξετε» τον πόνο, ο πηλός έχει απίστευτη δύναμη όσον αφορά την αναγέννηση του χόνδρου που μπορεί να βοηθήσει σε ασθένειες που οι γιατροί συνιστούν τη χειρουργική επέμβαση ή κάποιες που έχουν εγκαταλειφθεί.
Σε αυτή την περίπτωση, είναι σημαντικό να επιμείνει ο αθενής στη χρήση του πηλού για τουλάχιστον δύο μήνες.
healthylifetricks
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Το διαβάσαμε από το: Αυτό είναι το καλύτερο φυσικό φάρμακο για τη θεραπεία του πόνου στη σπονδυλική στήλη και στις αρθρώσεις! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/09/blog-post_347.html#ixzz3lQxCPM47

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...